Цветомир Найденов постави амбициозна цел пред ЦСКА 1948, свързана е с национали


Цветомир Найденов постави амбициозна цел пред ЦСКА 1948, свързана е с национали
Снимка: efbet

1926 0

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов публикува крайно любопитен пост на личния си профил във „Фейсбук“. Безнесменът обяви, че целта пред клуба е скоро да има 50 национални футболисти.

Думите му са доста гръмки, но очевидно „червените“ работят сериозна в тази насока. В момента ЦСКА 1948 има 17 национални състезатели от различните гарнитури на България и на други страни.

Ето какво написа Найденов:

17 или 18 национала, целта е в скоро време да имаме около 50“

По рано-през деня от ЦСКА 1948 се похвалиха със своите национали. Вратарят Даниел Наумов, Симеон Петров, Ивайло Чочев и Георги Русев ще защитават цветовете на представителния тим на България.

Симеон Василев, Емил Ценов, Мартин Атанасов и Никола Илиев са част от младежкия отбор.

Двама футболисти на ЦСКА 1948 ще защитават цветовете на други страни. Стив Фуртадо и Парвизджон Умарбаев са призвани да помагат съответно на Кабо Верде и Таджикистан.

От младите футболисти на тима, Мартин Димитров, Деян Кирилов, Давид Димитров, Кристиан Йорданов и Марто Бойчев са част от формацията на България до 17 години, а Димитър Буколски и Георги Стефанов – от тази до 15 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ново 20! Ето кога Лудогорец и ЦСКА 1948 ще спорят за Суперкупата на България

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички