Лидерът Черно море поиска феърплей: Знаете бюджетите на ЦСКА и Лудогорец - оставете ни да се наслаждаваме!


Лидерът Черно море поиска феърплей: Знаете бюджетите на ЦСКА и Лудогорец - оставете ни да се наслаждаваме!
Снимка: БГНЕС

2893 0

Помощник-треньорът на Черно море - Петър Костадинов, направи силен коментар след драматичния успех над Етър с 2:1 във Велико Търново.

Той замести пред медиите Илиан Илиев, който бе изгонен за невъздържано поведение в добавеното време на срещата. Костадинов коментира как вижда борбата за титлата.

Помощникът на националния селекционер иска възпитаниците му да се наслаждават на случващото се и намекна за феърплей от страна на ЦСКА и Лудогорец, които разполагат с много по-големи бюджети.

Коментарът на Костадинов

"Аз искам да кажа, че е крайно време да ни оставят да се наслаждаваме на играта. Тези момчета цял полусезон мисля, че дават максимума от своите възможности и нашата молба е просто да ни оставят да се играе честно първенството.

Знаете бюджетите на ЦСКА, на Лудогорец, да не казваме за другите отбори. Ние сме с доста по-малък бюджет. Искаме просто да ни оставят да се наслаждаваме на играта", категоричен е заместникът на Илиев и добави:

"Нашата роля, да ви кажа честно, е много лесна, защото сме попаднали на много добри момчета - и като футболисти, и като хора, и с тях се работи изключително лесно. Да, ние работим и доста време заедно, познаваме се, така че нито те имат проблеми с нас, нито ние с тях".

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички