Легенда предрече тежки времена за българския футбол


Легенда предрече тежки времена за българския футбол

2581 0

Легендата на българския футбол - Андрей Желязков, направи притеснителен коментар за случващото се по родните терени. Пред медиите в петък той пожела успех на Славия и националния отбор, но смята, че тепърва "тъмни облаци" ще се настанят над тях. 

Той поласка и публиката на Славия, която посети представянето на книгата "Жужо, Чаво, гол, гол, гол! Тоталният футбол на Славия (1971-1981)” в Дома на културата “Красно село”.

Коментарът на Желязков

"На Славия публиката е по-малко, но по-качествена от другите.

Не може да се сравняват предишните времена със сегашните. Строят беше различен, тогава комунизъм, а сега – демокрация. Ценя времето отпреди, когато играехме ние. Имаше ред, дисциплина и уважение към всички. Сега свободата я обърнахме на свободия, това ни е демокрацията.

Пътят, по който сме тръгнали, ще стигнем до аматьорските нива, както стигнаха Унгария преди време. Моето предвиждане е, че ще минем оттам. Феновете на Славия трябва да знаят, че аз си ги обичам и така ще е до край. На Славия и българският футбол желая да вървят нагоре, макар че сега това няма да стане толкова бързо“, категоричен бе ветеранът.

Следете най-актуалните новини от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички