180 минути петъчен футбол в България: ЦСКА 1948 и Черно море също не се победиха


180 минути петъчен футбол в България: ЦСКА 1948 и Черно море също не се победиха
Снимка: Lap.bg

1118 0

След като по-рано през деня Етър и Ботев Враца не си отбелязаха гол, същото се случи и на втория петъчен мач от 24-ия кръг на Първа лига между ЦСКА 1948 и Черно море. Срещата предложи много битка, но малко опасни положения пред двете врати.

В 6-ата минута Черно море получи фал на границата на наказателното поле, но ударът на Гарсия попадна в стената. Десет минути по-късно играчите на ЦСКА 1948 не успяха да завършат добра атака.

В средата на първото полувреме Касми и Енрике от "моряците" пропуснаха изгодни ситуации за тима си. В 42-ата минута "червените" имаха отлична възможност да излязат напред в резултата, но ударът на Юсеин с глава не се получи.

Второто полувреме започна с още по-бавно темпо от първата част. Най-любопитният момент до 60-ата минута беше контузията на Венци Василев от ЦСКА, който бе заменен от Димитър Пиргов.

След 66 минути игра Черно море създаде най-добрата ситуация в мача. Пабло Гарсия финтира двама играчи и шутира майсторски с левия крак, но топката се отби от горната греда на Наумов.

В 84-ата минута Гарсия отново пробва хубав удар от дистанция, но се размина от целта с около метър. Това бе и всичко по-интересно в мача между двата тима.

След днешното нулево равенство ЦСКА 1948 остана на 6-то място в Първа лига с актив от 35 точки, а Черно море е 7-ми с 31 пункта!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички