Крумовград скочи на медиите заради "управлението на клуба"


Крумовград скочи на медиите заради "управлението на клуба"
Снимка: ПФК Крумовград, Официална Фейсбук страница

1751 0

Ръководството на новака в Първа лига - Крумовград, излезе с категорична позиция, свързана с "медийните спекулации около управлението на клуба". 

Клубът от Южна България внесе разяснения около издръжката на тима, която правила сериозно впечатление на някои медии. Ръководството за финал заплаши, че ще поднесе под отговорност всеки, който "тиражира невярна и заблуждаваща информация".

Позицията на Крумовград

"Във връзка със спекулативни медийни публикации от ФК Крумовград искаме да съобщим: 

ФК Крумовград се управлява от Сдружение ФК Крумовград с председател Басри Саров и управителен съвет. Данните са публикувани в Търговския регистър и са достъпни за всички.

Клубът финансово се издържа от дарение на фирма "Дънди Прешъс Металс" към община Крумовград, рекламен договор за лого на екипа с най-голямата карго авиокомпания "Компас Карго Еърлайнс", рекламен договор с ПИМК, както и множество рекламодатели, чиито лога са на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика", където Крумовград домакинства.

Искаме да поясним, че имаме договор с ПФК Ботев за използване на официалния терен на базата за официалните мачове от еfbet Лига и мачовете от турнира за Купата на България. Имаме и договор за тренировъчен процес на базата на ФК Евроколеж в село Оризаре.

Апелираме към медиите да спрат със спекулативните твърдения за управлението на ФК Крумовград!

Всеки, който си позволи да тиражира невярна и заблуждаваща информация, ще носи отговорност по предвидения от закона ред!", написаха от клуба.

Следете всичко около Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички