Крумов със залп по Матич: Шоумен, подскачащ край тъчлинията


Крумов със залп по Матич: Шоумен, подскачащ край тъчлинията
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2653 0

Бранителят на Арда Кърджали - Пламен Крумов, използва официалния сайт на клуба, за да изрази позицията си за мнението на вече бившия треньор на "сините" Славко Матич, отправено след равенството 2:2 срещу ЦСКА.

Сръбският треньор призна, че той е изгонил Крумов от отбора, но опитният футболист се защити, наричайки бившия наставник "шоумен, подскачащ край тъчлинията".

Прилагаме съобщението без редакторска намеса:

„Приятели, днес след края на мача срещу ЦСКА чух една клевета по мой адрес от вече бившият треньор на Арда. Чувствам се длъжен да си защитя името, което съм градил дълги години и за щастие съм опазил чисто! Едва ли същото може да каже шоуменът който подскача край тъчлинията.

Но не си заслужава да пиша повече за този сръбски гений което е дошъл в България и си позволява в ефир да оронва престижа на клубът, играчите и администрацията. Може би заради такива приказки и действия не се е задържал повече от 5-6 месеца в отбор. 

Сега искам да ви споделя, че съм контузен. Тренирах с болки в коляното 10 дена и се подложих на ЯМР. След това стана ясно, че имам разтежение на вътрешната връзка на коляното. В момента съм с шина на крака която трябва да нося още 2 дена. Като доказателство споделям снимка от днес по време на мача.

Аз съм футболист на Арда както през последните 4 години. Години, през които пренаписахме футболната история на клуба, преминавайки пътя от В група до А група. Финал за купата на България и участие в европейските клубни турнири.

Хиляди благодарности на всички треньори допринесли за успехите ни през тези години. Елин Топузаков, Стойчо Стоев, Стамен Белчев, Николай Киров", заяви Крумов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички