Кристиян Добрев: Премиерът е спортен човек, дано помогне на Локо Сф


Кристиян Добрев: Премиерът е спортен човек, дано помогне на Локо Сф

2078 0

Бойко Борисов като спортен човек няма да остави Локомотив Сф на произвола на съдбата и ще помогне, изрази надежда Кристиян Добрев, който и до момента по договор се води спортен директор на клуба. Въпреки това бившият футболист на "железначарите" уточни, че се изказва като частно лице.

"Аз съм преназначен от новите собственици на поста спортен директор и все още се чувствам такъв. Говоря, защото на мен Локомотив ми е дал всичко и не ми е безразлично какво се случва в клуба. Трябва да ви кажа, че моите две деца плачат вкъщи, обезпокоени от ситуацията в клуба. За децата ми е мъчно най-много, защото от това, което виждам, нещата няма да се получат“, обяви Кичо.

„Футболистите от провинцията от първия отбор си тръгнаха, тези от София – 12 на брой, не участват в тренировки, за мен мач в Гоце Делчев в неделя няма как да има. Исках до мен да присъства и г-н Касев, за да говорим всеки от първо лице и да стане ясна истината. Един клуб, да, трябва да генерира средства, но ако такива средства няма, собствениците трябва да ги покрият. Аз от мажоритарния собственик г-н Льосков имам добри впечатления – спокоен, ерудиран човек. Но сами си отговорете на твърденията на Касев, че ще строи стадион в „Младост“, дали са реалистични. Ами тогава да беше се свързал с главния архитект на София, за да предостави този терен за национални нужди, щом разполага с 50 декара...“, заяви Добрев.

„Аз, доколкото чух, той (Ивайло Аспарухов) е назначен на позицията изпълнителен директор. Преди на тази позиция беше Георги Марков, така че тази позиция е вакантна. Аз се водя спортен, едното с другото няма нищо общо”, продължи Кристиян.

„Всички собственици на клубове кредитират – на Ботев, на "Левски"... 3200 лева е дал Касев като оперативни средства. А трябваше за вода, екипи, закуски за децата… Дотук – нищо. Чух, че феновете били виновни, че не си купували билети. От 318 лева след един час станаха 258. Това е банковата сметка в момента на клуба”, разкри още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички