Добрев: Михайловците да кажат защо сринаха Локо (Сф) до основи!


Добрев: Михайловците да кажат защо сринаха Локо (Сф) до основи!

991 0

Спортно-техническият директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев настоя шефът на БФС Борислав Михайлов да обясни защо се стигна до пропадането на клуба във "В" група.

Както е известно, "железничарите" не получиха лиценз за елита заради задължения от малко над 1 милион лева към НАП.

"Аз вече започнах да се изчерпвам откъм обяснения. Търсят ме от всички медии, има интерес към Локо, но наистина ситуацията не се е променила. Положението е все същото. Остават няколко дни, в които трябва да подадем документи за участие в Югозападна В група. Ще видим какво ще стане. Няма нужда от финансови гаранции или нещо подобно, за да се включим в третия ешелон. Можем да започнем и с 0 лева. От нас си зависи", коментира началникът, цитиран от "Тема Спорт".

"Преговорите с евентуалните нови собственици на Локомотив се водят на по-високо ниво. Аз не мога да разкривам нищо по темата", заяви той.

"Не мога обаче да разбера как точно ние бяхме най-големите длъжници в България. Как и на какъв принцип някои хора решиха, че пречим - не зная. Много добре знаете и е всеизвестно, че други 5-6 клуба са с петорно, десеторно по-големи задължения от нас. Защо точно ние трябваше да страдаме и да бъдем сринати из основи? Говорихме с много хора, с всички, които трябваше. Никой не ни обърна внимание. Локо беше пренебрегнат и оставен да се разпадне. Който иска отговори, нека пита Михайловците в БФС, те да кажат. Явно ние сме проблемът на българския футбол", посочи Добрев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички