Красимир Петров разкри очакванията си за предстоящия двубой със Славия


Красимир Петров разкри очакванията си за предстоящия двубой със Славия
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

772 0

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) - Красимир Петров, сподели очакванията си за предстоящия сблъсък на неговия тим със Славия. "Орлетата" ще домакинстват на "белите" в събота (30.07) от 21:00 ч.

"В събота очаквам труден сблъсък срещу отбор, който е добре балансиран и може да бъде много опасен във всеки един момент от мача. В началото на сезона сме и всеки един от отборите все още изгражда своя игрови облик. Същото важи и за нашия състав. Работим здраво, за да подобрим представянето си", заяви наставникът пред клубния уебсайт на благоевградчани.

"Мога само да похваля отбора за старанието, което полага, както в тренировките, така и в официалните срещи до момента. Градим заедно един отбор, който да играе атрактивен, атакуващ футбол, но който да е и отговорен във фаза защита. Това е процес, който изисква своето време.

Разбира се, паралелно с това се нуждаем и от точки, така че е нормално първата победа за сезона да бъде приоритет за нас. Ще се борим за нея, още повече, че във всеки един от мачовете до момента повеждахме в резултата, но накрая малко не ни достигаше, за да завоюваме трите точки.

Това важи особено за последните два двубоя - срещу ЦСКА 1948 и Спартак. Трябва да продължим да действаме дисциплинирано, със същата енергия и дух и резултатите ще дойдат. Убеден съм, че нашите верни привърженици ще ни подкрепят и този път, а ние ще ги зарадваме с достойно представяне на терена", допълни още той.

Междувременно бившият наставник на "орлетата" Радослав Митревски се завърна в тима. Ето каква ще бъде неговата нова роля

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички