Красимир Балъков сподели очакванията си преди мача с Ботев Пловдив


Красимир Балъков сподели очакванията си преди мача с Ботев Пловдив
Снимка: БГНЕС

1198 0

Утре ЦСКА 1948 гостува на Ботев Пловдив в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Мениджърът на тима Красимир Балъков сподели очакванията си преди срещата и коментира случващото се в Ботев:

"Ботев Пловдив е един нов отбор, който набира скорост с всеки ден и седмица. Това го показват и резултатите – с много добра индивидуална класа и за мен с много качествен треньор, на който му трябва малко време, за да сработи този колектив. Това, което е добре за нас е, че не са напълно сработени един към друг, но на мача с Левски показаха, че въпреки това, имат огромна индивидуална класа, която може да реши всеки един мач", коментира Балъков.

"По принцип ни очаква много тежка седмица с три мача, където ако направим добър баланс в игрите си и в разпределението на силите, се надявам да спечелим и трите мача, което е много тежко. Трябва да минем първо през Ботев, после е мачът срещу Арда. И те ще имат същия брой мачове. Единствената разлика ще е, ако играем 120 минути, другите по 90. Физическото състояние ще е от голямо значение. Подготвени сме много добре физически, въпреки загубата в Търново. Не е физическото състояние причината да загубим мачовете."

Балъков бе попитан и какво мисли за треньора на Ботев Пловдив Аздурин Валентич:

"Говоря за треньорските му качества. Не искам да влизам в такава тема. Той е един много добър треньор. Има различни треньори с различни характери и емоции. Аз не се запалвам бързо, не викам по състезатели, по съдии. Но има и друг вид треньори. За мен е важно моят отбор какво ще сътвори на пловдивска земя", завърши Красимир Балъков.

А кога "Армията" ще се превърне в модерен стадион, четете ТУК.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички