Красимир Балъков посочи как се е стигнало да раздялата с Мартин Камбуров и кой ще дойде в тима


Красимир Балъков посочи как се е стигнало да раздялата с Мартин Камбуров и кой ще дойде в тима
Снимка: cska1948.bg

11704 0

Главният мениджър на дебютанта в Първа лига ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори за раздялата на клуба с един от най-важните му играчи - голмайсторът Мартин Камбуров, който се завърна в Берое. Балъков призна, че до това се е стигнало по желание на футболиста, a след това допълни и  че Димитър Митков е близо до договор с ЦСКА 1948.

"Никакви противоречия или конфликти няма между нас. Уважаваме желанието на всеки футболист. Ръководството се разбра с него и само мога да му благодаря за това, което направи за нас. Пожелаваме му да постигне целта си с отбора на Берое. Не може да се компенсира отсъствието на Камбуров - знаете всички какъв играч е. Но пък това е шанс за другите футболисти, които ще са на неговоата позиция да разгърнат възможностите си и да покажат какво могат.

На последната права сме да подпишем договор с Димитър Митков. Мисля, че за днес се организират нещата. Все още нямаме подписан договор, но като стане, ще ви обявим официално. Имаше и други футболисти, които искахме да привлечем, но не можем да вземем всеки, когото искаме. Митков е един от най-перспективните български нападатели. Това е един добър вариант за нас" - сподели Балъков.

Вижте повече за трансфера на Мартин Камбуров в Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички