Петър Жеков: Люпко и Крушчич само пречеха на ЦСКА, да се маха и Джарета!


Петър Жеков: Люпко и Крушчич само пречеха на ЦСКА, да се маха и Джарета!

1495 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков смята, че Люпко Петрович и Милош Крушчич единствено са пречили на развитието на клуба, а след тяхното напускане нивото на "армейците" се е вдигнало. Освен това вечният голмайстор смята, че спортният директор Кристиано Джарета също трябва да се махне.

"ЦСКА изглежда много добре и като селекция, и като игра и стиковка. Нивото бе вдигнато. Люпко Петрович и Милош Крушчич само пречеха. Никаква работа не свършиха. С връщането на Стамен Белчев промяната е налице", коментира Жеков пред "Тема Спорт".

"Кой е този Джарета?! Да се маха и да не се връща изобщо тук. Кой играч докара? Един Белтраме и толкова. На нас ни трябват класни футболисти, а не свободни агенти, които са изгонени отнякъде, че не става нищо от тях. Стойчо Стоилов е този, който ходи, избира и докарва играчите. Той е този, който разбира. Джарета през цялото време седеше с един тефтер... Не го знам каква работа е свършил", смята Жеков.

В последните седмици се спекулираше, че Джарета се е разделил с ЦСКА. От ръководството на ЦСКА обаче побързаха да опровергаят слуховете, като подчертаха, че италианският специалист има договор за още две години на "Армията" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички