Цветомир Найденов коментира назначаването на Красимир Балъков като треньор на ЦСКА 1948


Цветомир Найденов коментира назначаването на Красимир Балъков като треньор на ЦСКА 1948
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2258 0

Единият от собствениците на букмейкърската компания "Efbet" - Цветомир Найденов, който е и основен спонсор на ЦСКА 1948, коментира назначаването на Красимир Балъков като наставник на този отбор (което все още не е потвърдено официално, но след публикацията на Найденов е още по-сигурно).

"След Вальо, Петко, Данчо .... Краси ще направи фурор с ЦСКА 1948" - написа в личния си профил в социалната мрежа "Facebook" Найденов, като по този начин сякаш категорично "уби" всякакви съмнения относно предстоящата рокада.

Както е известно, досегашният наставник на ЦСКА 1948 Йордан Юруков няма лиценз за елитното първенство, заради което клубът се нуждае от нов старши треньор. Юруков все пак ще остане помощник-треньор, като паралелно с това ще кара курс за лиценз "Про", който да му даде правото да ръководи отбори от Първа лига.

По-рано през деня Найденов отново по подобен начин намекна за трансфер на създадения преди 4 години клуб, което вероятно значи, че Мартин Камбуров се е разбрал с ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички