Костадинов: Норвегия не е световна сила, ще бием


Костадинов: Норвегия не е световна сила, ще бием

1013 0

Членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов сподели очакванията си от предстоящия важен евроквалификационен мач на националите срещу Норвегия довечера. Костадинов говори пред "7 дни спорт".

Напоследък играем трудно срещу всеки съперник, но вече не ни е лесно и срещу отбори от ранга на Норвегия. Най-важното е момчетата да повярват във възможностите си. Все пак играем срещу отбор, който може и трябва да победим. На всичкото отгоре те са с куп проблеми, което не е много успокоително на фона на нашите проблеми, които също не са един и два.

В националния отбор се играе по различен начин, отколкото в клубовете. Да, важно е играчите да са в добра форма и да имат достатъчно игрови минути, но по-важно е в националния да са концентрирани, мотивирани и да се раздадат.

Очаквам Норвегия да играе по-защитно, а и нашият стил е атакуващ, така че най-вероятно ще създадем възможности за отбелязване на гол. По-важно е тези голови ситуации да се вкарват. Със сигурност ни чака адски тежък мач. Иска ми се да триумфираме с победата, а едва след това да правим планове за следващия мач.

Що се отнася до съдията на мача, ми се ще да кажа следното: не е редно съдията да бъде коментиран и да се търси оправдание в него. Не говоря само за този мач, а и по принцип, нека ние сами си свършим работата и да коментираме по-малко реферите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички