Коловати посочи своя фаворит за шеф на БФС и каза за Левски: Голяма мъка беше


Коловати посочи своя фаворит за шеф на БФС и каза за Левски: Голяма мъка беше
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4727 0

Един от кандидатите за президент на БФС - Илиан Стоянов-Коловати, коментира битката за стола на Борислав Михайлов. Той заяви, че има друг фаворит за лидерското място в българския футбол.

"По-добре е да има повече кандидати. Така ще има повече идеи за футбола. Най-важната задача е да се изкорени тази система, която е била досега. Българският футбол не е на дъното, а под дъното вече много години. Най-хубавото нещо е да се обединим всички, които се кандидатираме, и да направим нещо", започна Стоянов пред БНТ.

"Доста хора, които не са ми чак толкова близки, ме потърсиха и предложиха да ми помагат за кампанията, така че съм доста изненадан. Сред тях има и бивши футболисти. Няма да влизам в щаба на Димитър Бербатов. Аз винаги съм помагал и ще продължа да правя каквото мога, каквото и да стане. Често се чуваме и коментираме доста неща за българския футбол. Стилиян Петров ми е фаворитът за президент на БФС. Той може да обедини всички заедно", категоричен бе настоящият треньор.

Коловати не пропусна да коментира ситуацията в Левски, чийто футболист бе между 2000 и 2005 година. "Последните няколко месеца беше голяма мъка. Всеки казва, че Уелтън бил важна фигура. Щом той е единственият футболист... Левски никога не е разчитал на един футболист. В тима има много силни играчи в момента. Спад в играта има, и то голям.

Темата за НАП? Има си хора за това, те се оправят. Имаше един човек, който обещаваше, че през 2023 година Левски да бъде без дългове. Не си спази тези думи. Естествено, че имам предвид Наско Сираков. След раздялата със Станимир Стоилов Левски тръгна надолу. Същото се случи и когато го изгониха през 2008 година. Имаше период от 6 месеца, в който "сините" играеха силно и след това потоп", каза той.

По-рано друг кандидат за шеф на БФС - Георги Градев, обясни защо напусна екипа на Бербатов. 

Венци Стефанов за бъдещия президент на БФС: Не трябва да бъде на въздушна възглавница, а да е като будител

Емил Ангелов посочи какво не е наред в играта на Левски и заключи: Има дупки за попълване, но не са много

Емблематични футболисти на България се гаврят с Михайлов заради мача с Унгария

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички