Бербатов намеси бивш депутат и отсече: Така Михайлов връща жестове и е зависим


Бербатов намеси бивш депутат и отсече: Така Михайлов връща жестове и е зависим
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

11732 0

Димитър Бербатов посочи нов факт за президента на БФС Борислав Михайлов, от който се възмущава. Този път недоволството на Бербатов е свързано със Стефан Апостолов - бивш депутат и съдия Стефан Апостолов, който бързо-бързо стана съдийски наблюдател в елитната Първа лига (на мача между Левски и Ботев (Пловдив).

Бербатов забелязва връзка между това и подкрепата от бащата на Стефан (Апостол, който е кмет на Симитли) към Михайлов. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед напомня, че Стефан трябваше да бъде в Изпълнителния комитет, но това не бе прието, заради което Михайлов "трябвало да намери друг начин, по който да поправи грешката".

Ето и цялото съобщение от Бербатов без редакторска намеса:

"Без да бъде включен в листите на съдийските наблюдатели в началото на сезон 2021/2022, бившият съдия Стефан Апостолов изведнъж се появи като съдийски наблюдател на мач от Втора лига и веднага след това го виждаме и като такъв на вчерашната среща между Левски и Ботев Пловдив в Efbet Лига.

Така Борислав Михайлов явно връща жеста към бащата на Стефан Апостолов – Апостол Апостолов (все още кмет на Симитли), за активната му работа в полза на Михайлов във връзка с извънредния конгрес на БФС преди по-малко от два месеца.

Апостолов-младши дори бе включен в новия Изпълнителен комитет на Михайлов, но отпадна след гласуването на клубовете – явно паметта им от изявите на младия Апостолов като депутат, демонстирал невероятни умения, четейки речи от парламентарната трибуна, не е къса и набързо бе зачеркнат от делегатите.

Чудейки се как да поправи „грешката“, за да се отблагодари на Апостолови, самообявилият се за победител на изборите на последния конгрес на БФС Михайлов, подхвърли на Апостолови кокалче с надеждата да се отърве от ангажимента си към тях. Дано всъщност е така, защото иначе нищо чудно в скоро време да видим Стефан Апостолов като председател на съдийската комисия или съдийски наблюдател на УЕФА.

Верен на принципите си, Борислав Михайлов безсрамно демонстрира типичен пример за поредната зависимост. Този път президентът на БФС бе овладян и подчинен от Апостолови от Симитли. Как иначе да си обясним погазването на Устава и наредбите на БФС в тяхна полза?".

Съвсем наскоро пък самият Бербатов получи критики от "стар познайник" - Венци Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички