Клуб от Първа лига разкара бившия вратар на Левски Звонимир Микулич


Клуб от Първа лига разкара бившия вратар на Левски Звонимир Микулич
Снимка: hebarfc.com

2386 0

Ръководството на Хебър Пазарджик обяви с публикация в официалния сайт на клуба, че се разделя с вратаря Звонимир Микулич по 'взаимно съгласие'!

33-годишният хърватин акостира при "зелените" в началото на 2023-та година, но изигра само 2 мача в Първа лига - срещу ЦСКА 1948 и Лудогорец, в които допусна общо 5 гола.

Редно е да се отбележи обаче, че Микулич бе преследван и от чести контузии, които му попречиха да се наложи в състава на вече бившия наставник на тима - Владимир Манчев.

*Припомняме, че Звонимир бе част и от гранда Левски в първата половина на 2021-ва, а тогава се отчете с 15 двубоя със синята фланелка - 14 допуснати попадения и 6 "сухи мрежи".

Ето какво гласи цялата публикация на Хебър:

"ФК Хебър 1918 прекрати договорните си отношения с вратаря Звонимир Микулич “по взаимно съгласие”.

Той пристигна на стадион “Георги Бенковски” като част от зимната селекция на бившия старши треньор Владимир Манчев в началото на тази година, но така и не успя да се наложи в състава. Хърватинът бе преследван от постоянни контузии и в последните няколко официални мача на отбора през пролетта въобще не попадаше в групата от 20 футболисти.

Каращият 34-та си година вратар е роден в хърватския град Осиек и е възпитаник на местния университет “Йосиф Щросмайер”. Преди да подпише с Хебър в началото на тази година е носил екипите на родния си клуб Осиек, Вуковар (Хърватия), Шериф (Тираспол – Молдова) Левски (София), Тузласпор (Турция) и Брашов (Румъния). Микулич е шампион и носител на Купата на Молдова с Шериф.

Ръководството на клуба пожелава на Микулич здраве, късмет и много бъдещи успехи на футболния терен".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички