След куп пропуски: Локомотив Пловдив изпусна Хебър Пазарджик в контрола на тъмно


След куп пропуски: Локомотив Пловдив изпусна Хебър Пазарджик в контрола на тъмно
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2352 0

Локомотив Пловдив и Хебър Пазарджик извъртяха 1:1 в контрола на тъмно в Банско. Спарингът бе закрит за фенове и журналисти. Джовани откри за „черно-белите“ от дузпа в 77-ата минута, а минута преди края Божуркин изравни.

Първите две положения за пловдивчани създаде Алфа Конте. В 15-ата минута той стреля опасно, но вратарят на Хебър спаси, а малко след това отново Конте шутира, но в аут.

В 39-ата минута Александър Томаш направи смяна, като на мястото на Георги Каракашев пусна Евандро. В самия край на полувремето бразилецът се озова сам срещу вратаря, но ударът му бе избит в корнер.

В 59-ата минута Джовани опита директен шут от фаул, но топката излезе в аут. Пет минути по-късно Петър Андреев се възползва от грешен пас на противников играч. Младокът напредна и шутира, но вратарят на Хебър отново спаси. Малко след това той отрази удар от близка дистанция и на Мендоса.

В 72-ата минута Димитър Илиев нахлу от ляво в наказателното поле и стреля, но топката удари гредата. Пет минути по-късно съдията отсъди дузпа за Локомотив. Тя бе реализирана от Джовани Бариани за 1:0.

Минута преди края Хебър изравни резултата. Точен бе Божуркин, който се разписа директно от пряк свободен удар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички