Като в Шампионска лига: Вижте топката, с която ще се играят мачовете за Купата на България (СНИМКА)


Като в Шампионска лига: Вижте топката, с която ще се играят мачовете за Купата на България (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1188 0

На специално събитие, което се проведе на 'терен 1' на Национална футболна база "Бояна" в София, бе представена топката, с която ще се играят мачовете от турнира за Купата на България.

На него присъстваха Георги Иванов - Гонзо (технически директор на БФС), Атанас Караиванов (президент на ПФЛ), Александър Димитров (треньор на младежкия национален отбор) и Даниел Боримиров (член на УС на ПФЛ от квотата на Левски).

*Събитието се състоя преди заседанието на Управителния съвет на Професионалната футболна лига, на което ще се обсъждат точните дати за мачовете от 1/16-финалите и 1/8-финалите в надпреварата. Очаквайте подробности за взетите решения в SPORTLIVE.BG!

Топката, която бе представена, е на световния гигант Адидас и с нея се играе през настоящата кампания в Шампионска лига. Разликата е, че на този модел присъства и логото на нашия турнир. "Щом топката е удобна за отборите от Шампионска лига, би трябвало да е удобна и за нашите отбори", констатира Караиванов по време на събитието, цитиран от "БТА".

Ето как изглежда топката, с която ще се играят ТВ мачовете от 1/16-финалите и всички срещи от 1/8-финалите за Купата на България:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички