Вихрен Сандански обяви на кой стадион ще се опита да детронира Левски за Купата на България


Вихрен Сандански обяви на кой стадион ще се опита да детронира Левски за Купата на България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3374 0

Вчерашният (11 октомври) жребий за Купата на България отреди на носителя на трофея от миналата кампания - Левски, да гостува на Вихрен Сандански на 1/16-финалите. 

Впоследствие се появиха слухове, че "сините" са предложили на колегите си двубоят да се проведе на стадион "Георги Аспарухов".

От публикация на третодивизионния клуб във Facebook обаче става ясно, че не е имало никакъв контакт на такава тема по оста "София - Сандански". От Вихрен са категорични, че мачът срещу Левски ще се играе на Градския стадион в Сандански, както е отредил жребият!

Ето какво гласи постът на клуба от Трета лига:

"Информацията излязла днес в спортните медии, че от ПФК Левски са се свързали с ръководството на ОФК Вихрен за промяна на домакинството НЕ отговаря на истината. ОФК Вихрен ще приеме ПФК Левски в Сандански, както отреди вчерашния жребий. Само Вихрен!".

*По-късно днес (12 октомври) Левски гостува на Славия в отложен мач от 3-ия кръг на Първа лига. При победа "сините" ще се изкачат до второто място и ще имат равен брой точки с лидера ЦСКА 1948 - по 27! Ето коя ТВ ще излъчи най-старото столично дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички