Треньорът на Гигант, след като тимът се натресе на ЦСКА за Купата на България: Перфектен жребий!


Треньорът на Гигант, след като тимът се натресе на ЦСКА за Купата на България: Перфектен жребий!
Снимка: Cska.bg

5908 0

Старши треньорът на Гигант Съединение - Георги Мечечиев, даде интервю пред "БТА" след жребия за Купата на България, който отреди на тима от Трета лига да се изправи срещу гранда ЦСКА на 1/16-финалите.

Бившият играч на Славия, Локо Пловдив и редица други родни тимове, го оцени като "перфектен" и заяви, че очаква футболен празник в града: "Перфектен жребий! Момчетата си го заслужиха след всичките усилия, които вложиха. Сигурен съм, че ще стане истински празник в града".

Относно шансовете на Гигант срещу "червените" Мечечиев каза: "Във футбола всичко може да се случи. Ние ще играем за победа, както и във всеки един мач. Хубаво е да помечтаем, макар да знаем, че става дума за несравними неща".

"Отстранихме Добруджа в предишния етап и беше историческо. Сега играем с ЦСКА. Не знам какво е, може би космическо. Не се е случвало друг път. Някога може и да се повтори, но на този етап, това е", допълни още наставникът на Гигант. Отборът от Съединение отстрани пет клуба, за да стигне до сблъсък с ЦСКА - Атлетик Куклен, Сокол Марково, Асеновец Асеновград, Родопа Смолян и Добружда! В Трета лига пък е на първо място в класирането с актив от 26 точки след първите 11 кръга!

*Можете да разгледате ПЪЛНИЯ ЖРЕБИЙ за 1/16-финалите и 1/8-финалите за Купата на България в SPORTLIVE.BG! (последвайте връзката)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички