Абсолютен цирк се развихри в Локомотив (София)


Абсолютен цирк се развихри в Локомотив (София)

2263 0

Истински сапунен сериал се разигра днес в лагера на Локомотив (София), който през уикенда започна участието си във "В" група, а от утре може да откаже участието си в най-високото аматьорско равнище у нас.

По-рано днес стана ясно, че Румен Чандъров (собственик на Септември) ще плати разходите по двубоя срещу "железничарите" за Купата на България, въпреки че те трябва да бъдат покрити от Локомотив. Сумата от 960 лева обаче се оказала непосилна за собствениците на бившия член на елитния футбол. Те не са превели нито една стотинка от тази сума.

Цял ден Кристиян Добрев и Валерий Дамянов провеждат срещи с феновете, като най-дискутираната тема е свързана с това, че именно Добрев е платил разноските по първата среща на тима от "В" група. В същото време пък старши-треньорът на тима разкри, че все пак Касев му е превел пари - 268 лева, които не са достатъчни за провеждането на двубоя. 

"Цял ден ходя до банкомати, за да проверявам дали има превод. Малко преди 18 часа картата, която Касев ми даде, беше на минус 4 лева. След това ми се обади, че трябва да съм получил 318 лева. Оказа се обаче, че са с 50 по-малко. В крайна сметка ни предоставят 268 лева, които не са достатъчни за провеждането на мача. Благодарим на собственика на гостите, че се намеси и реши проблема. Мач ще има, но ситуацията е много срамна. Това не отива на клуб с традиции, какъвто е Локомотив (София). След мача ще решаваме какво да правим", заяви треньорът на Локо Сф Валерий Дамянов.

Кристиян Добрев пък беше още по-краен, като заяви, че новите собственици на тима са абсолютни лъжци.

"Разходите за мача срещу Балкан ги поех аз. Вторият мач го покрива президентът на гостите. Това не може да бъде съществуване на нормален клуб. Моето възпитание не ми позволява да коментирам хора, които тук не присъстват. В случая ме питате за Петър Касев. От там нататък вие си отговорете кой какъв е и какво представлява. Казвам Ви, че до момента каквото е казал, не е изпълнил нищо. Нито към футболистите, нито към треньорите, нито към служителите, нито към работниците в клуба.

Имам пълномощно, но нищо друго. Проверих три пъти в банката – в сметката нямаше нищо. От банката ми казаха, че сметката е празна. Аз съм запознал собствениците каква сума трябва да бъде платена за мача. Те казаха, че ще бъде платено. После потърсиха пари от феновете, защото в предния мач по тяхна инициатива били събрали 1300 лева. Аз казах, че този, които се води собственик трябва да покрие разходите. Седим в омагьосан кръг, но реалността е такава. Всеки път искам среща, но Петър Касев ми каза, че е в болница и след като излезе тогава ще се видим", категоричен е спортният директор на тима.

От своя страна Касев даде интервю за "Дарик Радио", в което обясни, че вади клуба от "В" група.

"Вадя отбора. Уволнявам всички. Ще си взема нови хора. Щом вярвате на разни Кичовци какво ви говорят...В тази карта, която треньорът ви показа има 318 лева. Да ви каже какви са тези пари. Това са парите, които си заработиха от първия мач с Балкан. Общо 318 лева. Това е. Да се оправят с тях. Аз досега съм дал 10 хиляди лева за лагера, 2500 лева за транспорт, 1500 лева за минерална вода. Това пълномощно, което дадох на Кристиян Добрев е наистина сметка, в която няма пари. А няма пари, защото нашите спонсори, като виждат какво се случва казаха, че оттеглят подкрепата си. Пак повтарям, утре оттеглям отбора. Като нямат пари за мача, няма да го играят или ще направят контрола, а не да приемат парите на президента на Септември", каза Касев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички