Черно море представя отбора си пред своите фенове, ето кога


Черно море представя отбора си пред своите фенове, ето кога
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1679 0

Черно море ще представи отбора си за предстоящия сезон в българския елит в приятелски мач срещу Добруджа. Срещата ще се изиграе на 2.07 (събота) от 18:00 ч. на стадион "Тича", като преди нея запалянковците ще могат да видят целия състав на своите любимци.

Публикуваме съобщението на "моряците" без редакторска намеса:

"Черно море ще представи отбора за новия сезон преди последната контрола на “моряците” от лятната подготовка. Спарингът е с тима на Добруджа в събота, 2 юли от 18 часа на стадион “Тича” във Варна.

През лятната подготовка “зелено-белите” изиграха пет проверки, в които записаха три победи и две загуби. Варненци се наложиха срещу Хебър Пазарджик (2:0), Созопол (2:1) и Етър (3:1), а пораженията дойдоха срещу Локо Пд (0:1) и Академия Пандев (1:2).

Черно море започва новия сезон в efbet Лига с гостуване на Локомотив София. Срещата е на 10 юли, неделя, от 18,30 часа на стадион “Локомотив” в квартал “Надежда” в София", написаха от клуба на своя уебсайт.

Ето какви са целите пред Черно море според наставника на тима Илиан Илиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички