Кандидат за президент на БФС: Нито имам шанс да спечеля, нито съм тръгнал да печеля


Кандидат за президент на БФС: Нито имам шанс да спечеля, нито съм тръгнал да печеля
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

1332 0

Любопитно мнение изрази един от кандидатите за президент на БФС, докато тече вотът. Както е известно, те са седем на брой, а фаворити да спечелят са Димитър Бербатов, Георги Иванов - Гонзо и Михаил Касабов. Георги Захариев е друг от кандидатите, макар да е убеден, че няма шанс да спечели. Той призова делегатите, които не искат да гласуват за никого, да пуснат своя вот за него, тъй като нямал шанс да спечели.

"Нека на първо място всички гласуват, за да няма пак дела и недоволни. Ако има такива, които не подкрепят никого от кандидатите, нека гласуват за мен, за да не вземат да направят грешка в последния момент и да пуснат бюлетина за не когото трябва. С мен със сигурност не може да има грешка, това е ясно. Нито имам шанс да спечеля, нито съм тръгнал да печеля.

Нямам право да предлагам Изпълком. След като се избере президент, хората, които имат право да предложат Изпълком са: новоизбраният президент и клубовете. Останалите кандидати нямаме право. Затова моят символичен списък с имена, който пуснах, бе за да може ако някой от другите или от клубовете го хареса, да направи предложение. Но аз не мога.

Още: Георги Градев впечатли със словото си, използва цитат от роман на Мигел де Сервантес

Отборът, който ме е издигнал - той може, да. Но аз дори на тях не съм казвал да издигнат някого за Изпълком. На нито един не съм казвал да прави каквото и да е. Отборът, който ме е издигнал - даже не сме се чували от няколко дни, дори не знам за кого са гласували преди малко. Това мен не ме вълнува. Аз искам от утре натам да се случват хубавите неща" - започна Захариев пред SportLive.bg и останалите медии на място.

Мрачна прогноза за след изборите за президент на БФС

Георги Захариев с мрачна прогноза за БФС

Освен това той заключи, че който и да е спечели, ще има нови дела и ново лутане. Прогнозата му е, че временно изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз може да я изпълнява още дълго време.

Още: Секунди преди старта на вота - Димитър Бербатов с емоционална молба към УЕФА

"Пак ще има лутане, очаквам дела. Знаете, прокуратурата е сезирана за купуване на дела. Който и да спечели, пак ще влезе в дела, отлагане на всичко. Пак - година, две, чакаме. Временно изпълняващият длъжността президент може да си я изпълнява още много време" - завърши той. Гледайте НА ЖИВО с картина целия Конгрес на БФС и избора на нов президент (ВИДЕО).

"Тъмната стая" остава и в нея ще се избере новият президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички