Кандидат за БФС: В Изпълкома не трябва да има президенти на клубове, но да има треньор


Кандидат за БФС: В Изпълкома не трябва да има президенти на клубове, но да има треньор
Снимка: Campionia

692 0

Кандидатът за президент на БФС - Георги Захариев, смята, че треньорите трябва да бъдат представени в Изпълкома на централата и там да няма президенти на клубове. В този орган трябва да присъстват и конкурентите му Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и Георги Градев.

Пари от ТВ права - според това колко залагат на младите

"50% от тв правата трябва да се разпределят на базата на игровите минути, които клубовете дават на играчи до 21 години, но с условието, те да са играли поне 1 година в академията на отбора", лансира той друга своя идея пред "БНТ".

Четирима от конкурентите си също вижда в Изпълкома

Футболният агент посочи, че актуалното ръководство на БФС е заело и приложило някои негови предложения, даани преди това. За тяхното управление той отсъди, че са "проспани 15 плюс години".

Сегашното БФС му откраднало идеи

"Бях заложил в моята програма Б национален отбор, БФС го приложи. Излизам с нови предложения, които се надявам да ги откраднат. Да им пишем Лош 1, но да свършат нещо. За мен това са проспани 15 плюс години.

Имам програма, идеи, които бяха приложени от старото ръководство, затова се кандидатирам втори път. Видях, че определени точки от моята програма бяха взети и бяха приложени", поясни той. Ето какви идеи за БФС представи Захариев по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички