Кандидат-президент за БФС се изгаври с Емил Костадинов


Кандидат-президент за БФС се изгаври с Емил Костадинов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8249 0

Всеки от кандидат-президентите за БФС имаше възможност да изнесе реч до 10 минути по време на Конгреса, на който ще бъде избран нов президент. Един от тях - Ивайло Захариев, се изгаври с един от членовете на вече бившия Изпълком на БФС - Емил Костадинов.

"Целта на моята кандидатура бе да повдигна дебат по проблемите на футбола - футболни неща, методики, но това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха шанс да покажа вижданията. Вината за липса на дебат е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане срещу другите кандидати. Имах идея да покажа идеи, но виждайки какво се случва се отказах. Много сме далеч от всичко. Нямаше програми.

Програмата на Борислав Михайлов е вече изминала и казаха, че е преизпълнена. Ако това е преизпълнена програма няма смисъл да се пише програма. Имахме програми и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат програми. Г-н Костадинов, ако влезете в интернет и напишете Георги Захариев и го напишете правилно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са успели в живота" - заяви Захариев.

A ето какво заяви Димитър Бербатов в своята реч.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички