Димитър Бербатов: Необичайните времена изискват необичайни и смели неща


Димитър Бербатов: Необичайните времена изискват необичайни и смели неща
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2867 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов произнесе заключителна реч преди гласуването на конгреса на футболната централа. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед призова за честно гласуване за бъдещето на футбола у нас.

"Двамата ми дядовци сякаш се бяха наговорили и двамата винаги едно и също да ми казват: винаги говори това което мислиш и отстоявай позицията и идеите си. Бъди честен с хората, действай повече и говори по-малко, никога не забравяй, че всичко започва с думите и с идеите. Думите ме докараха тук, действията ми ще решат. Такъв бях с всички вас, където се срещахме, видяхме ме какъв съм, показах ви емоциите, които перживявам, споделихме план, стратегия. Показахме уважението, което заслужавате, а идеите да стигнем до тук и да ги реализираме минава през което ви казах"

"Работа в ДЮШ, структуриране, план, стратегия, методика, работа с аматьорските клубове, отделяне на професионалния футбол от БФС, администриране на ПФЛ с продукт с който самите могат да се издържат, подкрепа за масовия спорт, работа с държавата инфрастуктурни промени - президент със срок до 3 мандата, всички тези неща споделих тогава и сега съм същия, не съм си променил позицията всички заедно можем да нарправим тези проемни."

"Тези срещи които проведохме аз и екипът сме винаги отворени към диалог да комуникираме, да обсъждаме, показахме го като говорихме очи в очи с вас и само заедно ще можем да ги постигнем. Не сме по-слаби от държавите до нас, те тръгнаха мн по-напред, за да ги стигнем трябва да се обединим не разединим и да работим заедно.

"Вашият вот е важен. Вички сме родители, грижим се за бъдещето на децата ни. Има представители на УЕФА и ФИФА, благодаря, че са тук надявма се да са свидетели на демократично гласуване.  Заедно всички обединени сте повече от един това е силата и на моменти я забравяме - това пише и на Народното Събрания - с тези будки ще определите бъдещето на футбола всеки един глас е важен гласувайте по съвест гласувайте аз доброто на българския футбол"

"Аз и екипът ми показаме уважанието идвайки и обикаляйки всички отбори сега е време да покажете уважението един на друг и на себе си за по-доброто бъдеще на футбола ни, децата ни, любимата ни игра, затова сме се събрали - необичайно време и се изисква необичайни и смели неща, за да могат нещата да се осъещствят тези неща."

Докато слушах там отгоре, където сме кандидат-президентите обмислях какво да ви кажа - не чета от вестник, от нещо написано от мене, идва от сърцето и съм пред вас и съм честен и откровен. Няма да е лесно, но това ще помогне и на вас. Гласувайте по съвест - честно, заедно, в обединение за този канд който е вашият по-доброто бъдеще на футбола" заяви Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички