Георги Градев: Ще оспорваме конгреса, ако Михайлов спечели


Георги Градев: Ще оспорваме конгреса, ако Михайлов спечели

4789 0

Юристът Георги Градев, който е делегат на БФС от Балкан (Варвара), не беше допуснат до конгреса. Той коментира, че сегашното управление на БФС е подали сигнал в прокуратурата срещу Балкан за неправомерно вписване под протокола.

“Миналата седмица адвокатската кантора, която обслужва сегашното управление на БФС, подава сигнал в прокуратурата срещу ФК Балкан (Варвара) с невярното твърдение, че подписите, които са положени под протокола, в който съм посочен за делегат, не са действителни. Представени са всички документи, които удостоверяват, че аз съм издигнат легитимно. Президентът на клуба е тук с нас, който дойде, за да потвърди лично неговия и подписите на колегите си, но никой не желае да излезе да разговаря с нас.

Ситуацията е абсурдна, тъй като е създадена изкуствено от футболния съюз - проверка от прокуратурата. Естествено, тя няма как да завърши до провеждането на Конгреса. Моята съдба споделят още около 10 клуба от благоевградския регион, за които знаем, че ще подкрепят Бербатов.

Ние, от Балкан (Варвара), ще оспорваме решенията на този Конгрес, ако Борислав Михайлов спечели изборите. Тук има представител на футболен клуб от Видин, който също не е допуснат.

Договорено било да бъде взет от председателя на Зоналния съвет с неговия автомобил, но по пътя са го подминали като “пътна гара” и умишлено не са го взели. Това е злоупотреба с право. Ясно е, че аз има какво да кажа. Умишлено не съм допуснат.

Всички празни приказки, които изговориха Лечков, Фурнаджиев и всички останали, току-що заминаха в кошчето. Ако това бяха честни, демократични и прозрачни избори, тогава защо ги е страх от мен?”, попита Георги Градев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички