Какво е бъдещето на Любослав Пенев? Той не потвърди дали остава в Хебър


Какво е бъдещето на Любослав Пенев? Той не потвърди дали остава в Хебър
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1258 0

Любослав Пенев не даде конкретен отговори дали и през новата година ще продължи да бъде треньор на Хебър. Както е известно, има доста спекулации около неговото бъдеще, а и около това на Хебър заради спирането на финансова помощ от общината в Пазарджик.

Остава ли Пенев в Хебър?

"Изиграхме добър мач, но не вкарахме гол. Ако не вкараш гол се обезсмисля работата, която правиш през тези 90 минути. Въпреки това искам да поздравя момчетата, това бе последен мач за годината.Календарната година до момента. Следващата година първенството продължава, давам висока оценка за добре свършена работа", заяви Пенев след загубата от Ботев Пд.

Относно това дали ще продължи да бъде треньор на Хебър и през следващата година: "Коментира се тази тема, но сега не мога да ви отговоря. Това са сериозни момчета професионалисти и се отнасят професионално към всяка задача. Ще коментираме".

"Аз мисля, че момчетата израснаха индивидуално и колективно - това се вижда. В правилната посока и на правилния път сме. Имаме и корекции, които правим и в тренировките, и мачовете. Това е съвсем нормално. Това е дълъг и сериозен процес. Има някои неща, които сме длъжни да променим".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички