Йордан Лечков намекна кой е давал подкупи на конгреса на БФС и се изказа цинично за Бербатов


Йордан Лечков намекна кой е давал подкупи на конгреса на БФС и се изказа цинично за Бербатов
Снимка: БГНЕС

2828 0

Йордан Лечков даде интервю, в което коментира недоволството и претенциите на Димитър Бербатов. Екипът на бившия нападател на Манчестър Юнайтед зададе 7 въпроса към БФС. Самият Лечков призна, че ще отговори по циничен начин - така и стори. А освен това той намекна кой е раздавал подкупи в тоалетните по време на конгреса, каквото разкритие бе направил преди.

"На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но... Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него? Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше" - започна Лечков пред "блиц".

"Бербатов говори главно през Фейсбук, но футболът не е Фейсбук. Мерна се веднъж-дваж по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София.

Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат. Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава? Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е казал - цинично е, но е вярно: Битият - бит, другият - такован!" - заяви още той.

Припомнете си и 7-те въпроса на Бербатов към БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички