Ясна е причината за напускането на Любо Пенев от ЦСКА 1948?


Ясна е причината за напускането на Любо Пенев от ЦСКА 1948?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4056 0

Близката продажба на двама основни футболисти на тима е причината за оставката на Любослав Пенев като треньор на ЦСКА 1948, твърди "България Днес". Изходящите трансфери на двамата асове са подготвяни за януари от мениджъри, близки до столичния тим.

Футболистите, чиито имена не се споменават, ще бъдат продадени на клубове от Западна Европа. Това е разгневило Пенев, който е бил подкрепен в решението си да напусне от главния селекционер на клуба Методи Томанов и от спортния директор Радослав Здравков, гласи информацията.

Пенев наследи Николай Киров на треньорския пост през лятото и до спирането на Първа лига заради Мондиал 2022 изведе тима до третото място в класирането. В последния си мач за 2022 година ЦСКА 1948 елиминира Берое и се класира на четвъртфинал за Купата на България.

Бившият треньор на ЦСКА и Ботев (Пд) имаше големи амбиции за тима и искаше да подготви състав, с който да атакува през лятото Лига на конференциите. А според слуховете Пенев вече и документално не е треньор на ЦСКА 1948. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички