Янко Георгиев: Взехме точката с много себераздаване, срещу Локо ще играем за победа


Янко Георгиев: Взехме точката с много себераздаване, срещу Локо ще играем за победа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1103 0

Вратарят на Пирин Янко Георгиев бе избран за "Играч на мача" след гостуването на Арда Кърджали. Срещата завърши при нулево реми, а стражът направи ключови спадявания, с които си заслужи и приза.

"Първо искам да благодаря за тази награда. Постигнахме този резултат с много труд и себераздаване, както в тренировките, така и в мачовете. Днес се получи един мъжки мач. Всички играха много здраво, хвърлиха се в битката. И мисля, че равният резултат е справедлив и за нас, и за тях. Те имаха добри ситуации през първото полувреме, докато ние през второто – и при повече концентрация от наша страна, можехме да си тръгнем с трите точки.

Излязохме по-агресивно през втората част, малко по-напред. Може би така трябваше да започнем и през първото полувреме и тогава нямаше да имат тези ситуации, които имаха тогава.

Да, нямаме допуснат гол и поражение в последните две гостувания. И се надявам, че това ще ни донесе повече самочувствие. И всички ние от отбора да покажем повече самочувствие в следващите мачове. И както казах, ние хвърляме доста труд – както в мачовете, така и в тренировките и смятам, че резултатите почват да си показват.

Силно се надявам нашите фенове да ни подкрепят в следващото домакинство. Винаги, когато има много публика на нашия стадион, отборът на Пирин играе добре и прави позитивни резултати. Призовавам ги да ни подкрепят на мача с Локомотив (София), а ние ще се опитаме да ги зарадваме.

Вижте как се разви и самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички