ИЗВЪНРЕДНО: Кръчми, хотели и всичко на корем за поддръжниците на Борислав Михайлов


ИЗВЪНРЕДНО: Кръчми, хотели и всичко на корем за поддръжниците на Борислав Михайлов
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

4597 0

Настоящото ръководство на БФС се е погрижило подобаващо за тези, които са готови да подкрепят Борислав Михайлов по време на изборите за нов президент на футболния ни съюз, научи Sportlive.bg от свои източници. В навечерието на Конгреса, който ще се проведе във вторник (12.10), се оказа, че всички, които застават зад настоящия президент на организацията, биват добре обгрижвани от настоящата власт. 

Оказва се, че БФС покрива целия престой на редица делегати, които по време на Конгреса ще дадат своя вот за настоящото ръководство. Престоят включва вечери, питиета и всякакви услуги, от които могат да се възползват лицата, подкрепящи Михайлов и компания, които през 2005 година встъпиха в длъжност с "мисията" да спасят българския футбол. 16 години по-късно България още не се е класирала на голям форум и отборът дори не е бил близо до това. 

Информацията на Sportlive.bg сочи, че делегати от варненска област са засечени в кръчма в Студентски град. В същото време в ресторант в друг столичен квартал са делегати от плевенска, врачанска и други области. 

Поддръжниците на Михайлов и компания са настанени в известни столични хотели, като верните поддръжници на бившия вратар - Йордан Лечков и Емил Костадинов, домакинстват в двете съоръжения и се грижат за доброто изкарване на всички. Изненадващо или не, делегати, които ще подкрепят Димитър Бербатов (или друг кандидат президент) не са поканени на щедро организираните събития от "четвъртите в света". 

По наша информация, за голяма част от организацията плаща БФС, докато за доброто настроение в двата хотела ще се погрижат Костадинов и Лечков. 

Колегите от "Ритнитопъ" са публикували и видео в една от кръчмите, в които делегати се веселят: 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички