Изненада: След дълги години в БФС - служител подаде оставка, която бе приета


Изненада: След дълги години в БФС - служител подаде оставка, която бе приета
Снимка: БГНЕС

2568 0

От новата година дългогодишен служител в Българския футболен съюз (БФС) вече не е част от родната централа. Става въпрос за пресаташето Виктор Игнатов, който е подал молба за напускане. Тя вече е приета, като от 1 януари 2024-та година е влязла в сила.

Приета оставка в БФС от старта на 2024 година

Базата на БФС в Бояна

Опитният журналист бе дълго време в БФС, а решението му е изненадващо, тъй като по план трябва да има конгрес на 15 март. Очакваше се до тогава да няма никакви промени в родната ни централа. За напускането е потвърдил самият Игнатов.

За "Връзките с обществеността и медиите" в Българския футболен съюз вече ще се грижи Методи Шуманов. След конгреса ще има ново пресаташе на Българския футболен съюз, като то ще бъде на постоянен трудов договор.

Още: Градев сигнализира: ТР отказа да впише поканата за извънреден конгрес, Борислав Михайлов няма никакво намерение да се откаже от БФС

Изборът му зависи и от това кой ще спечели борбата за президентското място, съобщават колегите от "Блиц". Самият Виктор Игнатов е потвърдил пред изданието рокадата, но не е поискал да коментира. Междувременно шеф в БФС отговори на нападките към родната централа и Борислав Михайлов.

Обрат: Оневиниха обвинения в палеж на полицейски бус фен, сега той съди СДВР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички