Ивелин Попов: Фенове, елате да ни подкрепите срещу Хърватия!


Ивелин Попов: Фенове, елате да ни подкрепите срещу Хърватия!

6142 0

На официална пресконференция преди мача България - Хърватия, капитанът на националния отбор Ивелин Попов отправи призив към феновете. Попето иска привържениците да изпълнят до краен предел Националния стадион "Васил Левски" за първото домакинство от евроквалификациите срешу "шахматистите". Двубоят е утре от 21:45 часа.

Според Попов, отборът ни е разучил отлично своя съперник, като това ще му позволи да покаже най-доброто от себе си.

"Мисля, че противникът е разучил всичките ни силни страни, утре ще видим какво се е случило. Напрежение няма, атмосферата е доста добра, тренираме и се готвим за утрешния мач, знаем как се играе в София и пред нашата публика" - сподели капитанът.

"Има много мачове, всеки един мач е тежък и ключов. Ние сме на лагер в Правец още от неделя, още тогава са ни запознали със силните и слабите страни на хърватите, не можем да влезем неподготвени в такъв мач. Не сме си губили времето" - каза още той.

"Отправям апел към всички, които не са си купили билет да дойдат и да си купят, да бъдат на мача, защото ние имаме нужда от тяхната подкрепа. Всеки национален отбор е съставен от равностойни футболисти, поне по 24-25 силни единици, и ако Ловрен не играе, някой ще го замести" - завърши Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички