Нико Ковач: Няма да подценим България


Нико Ковач: Няма да подценим България

6691 0

Селекционерът на Хърватия Нико Ковач заяви, че очаква труден мач срещу България. За разлика от медиите в страната, селекционерът на хърватския национален отбор Нико Ковач демонстрира респект към опонентите си от България

Двата тима излизат в европейска квалификация утре от 21,45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

"Не чета много вестници. Когато се теглеше жребия, бях до вашия селекционер Пенев. Още тогава знаех, че мачовете ще са много трудни. България не е отбор от анонимници. Утре ни чака сериозно предизвикателство. Никога не подценявам съперниците. Знам, че имат играчи, които играят в Русия, в Лудогорец, Левски и т.н" - сподели специалистът на официалната пресконференция преди срещата.

"След Световното казах, че ще подмладявам състава, имахме трима опитни играчи в защита и един млад. Така че може да има и някои млади момчета в състава утре. Искам да подчертая обаче, че тези от Световното не са отписани и аз продължавам да вярвам в тях" - добави още той.

"Няма да повярвате, но аз чета много вестници. Когато се теглеше жребият, бях до Любо Пенев и още тогава ми беше ясно, че ще ни е трудно. Знам, че сега България не е отбор от анонимници. Те са добри, качествени играчи. Утре ни чака голямо предизвикателство. Във футбола никога не подценявам никого" - подчерта Ковач

"Имате силни футболисти, които са с име в Русия, в други европейски страни, играят в Лудогорец, в Левски, все са силни играчи в солидни тимове. Чака ни ключов мач, не искам да влизам в полемики с никого" - завърши специалистът.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички