Иван Колев проговори след раздялата с Локомотив София: Нямам оферти от други клубове


Иван Колев проговори след раздялата с Локомотив София: Нямам оферти от други клубове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2847 0

Иван Колев вече не е треньор на Локомотив София. Клубът и специалистът се разделиха след двугодишна съвместна работа.

Договорът му със столичните железничари изтече и не бе подновен. На горещия стол вместо него се очаква да седне Станислав Генчев.

 „Изтече ми договорът и не го подновихме. Разделихме се с най-добри чувства след две години работа. Клубът не ми предложи нов договор, а на мое място не знам кой ще бъде назначен. За това време, в което бях начело на тима, минахме всички заедно през сериозни изпитания. Изпълнихме доста трудни задачи и поставихме основите. Локомотив София се завърна в елита на България, където му е мястото. От този момент нататък трябва да се надгражда“, обяви Иван Колев пред „Мач Телеграф“.

Разделяме се с най-добри пожелания. Останах с най-добри впечатления от момчетата, които се бориха отбора да се спаси и да продължи в Първа лига. Те са истински мъжкари. Сега ще се отдам на почивка, няма оферти от други клубове към мен. Желая успех на всички в Локо Сф“, каза още опитният специалист пред изданието.

А ето и още кои трима футболисти напускат тима от столичния кв. „Надежда“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички