Иван Колев: Изключително трудно бе срещу Пирин


Иван Колев: Изключително трудно бе срещу Пирин

969 0

Наставникът на Славия Иван Колев сподели, че победата с 3:0 над Пирин във втория кръг е постигната изключително трудно от неговия тим.

"Спечелихме двубоя с игра. Изключително труден и тежък мач срещу един много добър отбор. Пирин играе добър и опасен за противника футбол", коментира той след успеха.

Що се отнася до работата в защита, той призна, че има още върху какво да се работи. "Ще видим по-нататък как ще се представим, има добри неща, но има и забележки", посочи Колев.

Треньорът на "белите" коментира по-детайлно представянето на Ндогала и Ивайло Димитров. "Ндогала има по-големи възможности. Свърши добре работата си в защита, има какво да покаже още в атака. Ивайло Димитров доказа, че заслужава да е на терена, разчитаме на него", бе коментарът му.

Накрая Колев се изказа в подкрепа на правилото на БФС, според което във всеки мач в отбора трябва да играе поне един футболист под 21 г. "На фона, че години наред нашият футбол като че ли върви надолу, е добре да поощряваме младите футболисти", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички