Крачунов е помолил Славия за отсрочка


Крачунов е помолил Славия за отсрочка
Снимка: БГНЕС

1070 0

Централният защитник Пламен Крачунов все още не е подписал договор със Славия, въпреки че тренира с тима. Той е помолил за отсрочка, за да види дали ще получи по-добро предложение от чужбина. Това разкри президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов пред „Тема спорт“.

"Почти всичко по отношение на селекцията е приключило. Най-много още един човек да привлечем. Защитникът Пламен Крачунов и халфът Емил Мартинов засега са последните нови. С Мартинов подписахме, надявам се тези дни да финализираме и с Крачунов. Казал съм да си прецени добре. Заявих му: една патка мислила, мислила, пък се удавила. Той, ако мисли за бъдещето си, трябва да играе някъде, където ще се развива, за да може после да излезе и навън. Тук, в България, дали ще взима 2,3, 5 или 7 хиляди лева е... слънце грее, но не топли", сподели Стефанов.

Очаква се Пламен Крачунов да даде своя окончателен отговор на Славия утре. В момента футболистът тренира пълноценно с тима на „белите“, който се готви за двубоя с Пирин (Благоевград).

Преди две седмици Крачунов подписа с новака в елита Монтана, но малко след това разтрогна, като обяснението му е било, че иска да е близо до семейството си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички