Иван Караджов за ЦСКА 1948: Прекрасно е отново да съм в ЦСКА, трябва да играем в Европа


Иван Караджов за ЦСКА 1948: Прекрасно е отново да съм в ЦСКА, трябва да играем в Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

1859 0

Новото попълнение на ЦСКА 1948 - българският национал Иван Караджов, който в периода 2007-2011 бе част от ЦСКА, даде интервю пред клубната телевизия на тима. В него призна, че голямата му амбиция е да играе в европейските клубни турнири с ЦСКА 1948.

"Много бързо се разбрахме с шефовете. Щастлив съм, че отново ме пожелаха. Спечелиха ме с желанието, което проявиха да дойда тук. Това е един добър отбор, който не се представи по най-добрия начин през първия полусезон. Надявам се с една добра подготовка да направим така, че ЦСКА да играе в Европа.

Николай Киров е много добър треньор. След подготовката съм сигурен, че нещата ще са по много по-различен начин. Моята амбиция е да стигнем до бараж за УЕФА, да го спечелим и догодина да играем в Европа" - започна бившият вратар на Арда.

За конкуренцията с Даниел Наумов той сподели: "Това е най-хубавото нещо, което може да бъде. В Арда нямах такава конкуренция. Реалист човек съм, няма проблем, нормално като пази добре той, да играе".

"Завръщането ми в националния отбор бе сбъдната мечта. През 2010-а мисля, че дебютирах. Бях спрял с футбола след това. За мен да спреш две години с футбола и след това да се завърнеш в националния си е постижения. Ако някои играчи продължават да се развиват по този начин, националният отбор ще има лице, с което да се представяме по начин, по който трябва в Европа" - сподели още Караджов.

Съвсем наскоро пък голямата звезда и капитан на ЦСКА 1948 призна, че е искал да си тръгне от клуба, но не го пуснали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички