Иван Иванов обяви, че слага край на футболната си кариера


Иван Иванов обяви, че слага край на футболната си кариера
Снимка: Неизвестен

4432 0

Футболист №1 на България за 2013 година - защитникът Иван Иванов, взе решението да сложи край на своята футболна кариера. Бранителят обяви новината в своя профил в Инстаграм, където публикува и видео с някои от най-запомнящите мигове от кариерата му.

"Няма нужда от много думи. Всеки играл тази игра знае колко тежко се взима такова решение. Благодаря за приключението. Прекрасни моменти, вълнуващи истории, дяволската тръпка, невиждана пот, здрави битки.Сълзи от радост и разочарования. С Две думи "ЦАР ФУТБОЛ", написа Иванов в Инстаграм, добавяйки "ще се видим от другата страна на страничната линия".

За последно Иванов игра в Етър Велико Търново, като преди два дни стана ясно, че е разтрогнал договора си с клуба. Защитникът е играл за отборите на Пирин, ЦСКА, Локомотив Пловдив, Алания Владикавказ, Партизан, Базел, Панатинайкос, Арсенал Тула, Берое, Алтай и Вихрен Сандански.

Безспорно най-успешният му период бе с екипа на Базел, когато успя да се докосне и до магията на Шампионска лига. Именно тогава Иванов бе избран и за най-добър футболист на страната. За националния отбор на България той има 41 мача с три отбелязани гола.

32-годишният защитник дълго време бе мъчен от тежка контузия, която вероятно е ускорила взимането на решението за неговото отказване от професионалния спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички