Ивайло Чочев: Време е ЦСКА 1948 да спечели нещо


Ивайло Чочев: Време е ЦСКА 1948 да спечели нещо
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2836 0

Ивайло Чочев говори пред клубния сайт на ЦСКА 1948 след петия кръг в Първа лига. Именно в него полузащитникът отбеляза цели четири гола в домакинството на Ботев Враца, завършило 5:2. Българският национал отчете развитието на клуба, както и подкрепата на съотборниците му. 

Ето какво сподели футболистът:

"Наистина това бе един специален мач за мен, в който вкарах четири гола. Благодаря на целия отбор, защото без подкрепата на момчетата нямаше как да вкарам тези голове. Вероятно попадението от корнер ме направи най-щастлив. Може би, защото беше за хеттрик.

Миналата година след 6 кръга имахме 1 точка, а сега сме горе в класирането. Разликите са очевидни. Отборът играе добре, вкарва голове, не допускаме много. Мисля, че е време нашият клуб да е горе в класирането и да спечелим нещо.

Най-радващо е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия.

Казвал съм и преди, че моята работа не е да вкарвам голове. Моята задача на терена е съвсем различна, но е радващо, когато реализирам. На тренировки опитваме такива положения и се радвам, че по време на мачове, когато имам такава ситуация, успявам да вкарам".

Българският национал сподели мнението си и за присъствието на новия български селекционер Младен Кръстаич. Сърбинът изгледа двубоя на живо, а същото направи и в първия кръг, когато един срещу друг се изправиха ЦСКА 1948 и Левски.

"Радващо е, че Младен Кръстаич ходи на доста мачове и ще придобие представа за българския футбол. Мисля, че във всички отбори има добри млади футболисти, които могат да получат шанс и да са бъдещето на националния отбор. И в нашия отбор има млади момчета, които показват добри игри и се надяваме да бъдат извикани".

Вижте как се разви срещата с Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички