Реджина на Пипо Индзаги иска Ивайло Чочев, звездата на ЦСКА 1948 готов да се върне в Италия


Реджина на Пипо Индзаги иска Ивайло Чочев, звездата на ЦСКА 1948 готов да се върне в Италия
Снимка: Lap.bg

2674 0

Подвизаващият се в италианската Серия Б Реджина ще пробва да привлече родния национал Ивайло Чочев, гръмна „Ildispaccio.it“. Дори изданието твърди, че халфът на ЦСКА 1948 се е съгласил отново да заиграе на Ботуша, където преди време се подвизаваше в Палермо.

Според информацията, за да се стигне до сделка трябва и двата клуба да се споразумеят за трансферната сума. Иначе Чочев е бил наблюдаван от спортния директор на клуба Масимо Таиби.

Треньор на Реджина е легендарният нападател на Ювентус и Милан Филипо Индзаги, а футболист на отбора е и друг българин – нападателят Андрей Гълъбинов. Специалистът е поискал да му бъдат осигурени две нови попълнения за средата на терена. Другият желан полузащитник е Лука Валзания, който играе в Кремонезе.

Иначе Гълъбинов претърпя операция, след като скъса ахилесово сухожилие по време на тренировка. Той стана голмайстор на тима през миналата кампания. Очакванията са, че голаджията може да пропусне целия предстоящ сезон. Реджина търсеше начин да се раздели с него, гласяха информациите още преди да се контузи.

А ето какъв жесток карък преследва Гълъбинов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички