"Истински африкански принц": Клуб от Първа лига представи сензационно попълнение (СНИМКА)


"Истински африкански принц": Клуб от Първа лига представи сензационно попълнение (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

1492 0

Много екстравагантно ново попълнение представи последният в българската Първа лига - Етър. "Болярите" са на най-незавидната позиция във временното класиране, като заемат 4 точки след 9 мача - толкова има и Славия.

В борбата за по-добро място Етър представи Серин Шейх Мбаке Мадина Файе. От клуба информират, че той е истински принц от Сенегал, както и че предците му са създали град Мбаке в Сенегал.

Той вече е дебютирал за "виолетовите" в приятелския мач срещу Берое. Състезателят играе на позицията централен защитник, като от Етър информират, че е висок 190 сантиметра, че е "много здрав", както и че играе добре и с двата крака.

Ето и съобщението от клуба без редакторска намеса:

"Истински принц от Сенегал е най-новото попълнение на „Етър“. Неговото име е Серин Шейх Мбаке Мадина Файе, а във футболните среди е известен като Принс. Роден е на 6 февруари 2002 г. и играе като централен защитник, а вече дебютира за „виолетовите“ в контролата срещу „Берое“ неотдавна. Физически е много здрав, висок е 190 см и играе с двата крака. Двете страни официално подписаха договор и Принс започна тренировки с „болярите“.

Той е родом от Сенегал, където започва футболната му кариера, в последните две години е играл във втора дивизия на Дания, където е капитан на местния „Колдинг“. Любопитното е, че произхожда от благородническо потекло, като предците му са създали град Мбаке в Сенегал и той е истински африкански принц. Предстои оформянето на работната му виза, за да може снажният бранител да направи и официален дебют за „виолетовите“ - пишат от Етър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички