Бивш играч на Левски в Черно море заяви - мачът е специален, но "сините" да му мислят


Бивш играч на Левски в Черно море заяви - мачът е специален, но "сините" да му мислят
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1028 0

Левски е изправен пред поредната трудна задача през пролетния дял от шампионата. След като "сините" се провалиха с гръм и трясък в последните си 2 такива - срещу ЦСКА и Лудогорец, в събота имат шанс, макар и малко, да се реваншират на феновете си.

Какво предстои?

"Сините" гостуват на Черно море на "Тича" в предпоследния двубой от редовния дял на Първа лига. Двата тима излизат един срещу друг в събота (13.04) от 20:15 часа.

Още: Станимир Стоилов отсече: ЦСКА разви страх от моя Левски, бяхме готови за шампиони

Малко преди двубоя един от играчите на домакините призна, че мачът ще бъде по-специален за него. Става въпрос за капитана Васил Панайотов, който в известна част от кариерата си брани именно цветовете на столичния гранд.

Васил Панайотов заяви, че мачът с Левски ще е специален, но ще направи всичко Черно море да победи

Какво каза той?

"Очаква ни много тежък и труден двубой срещу сериозен опонент. Надявам се да стане един футболен празник, а стадионът да се напълни, колкото се може повече. Искам да играем добър футбол, с който да спечелим трите точки", започна ветеранът пред "Мач Телеграф" и продължи.

"Мачът е много важен, защото остава само един двубой след това до края на редовния сезон, а след това има плейофи, където ще играем срещу силни противници. Трябва да вземем максимума от мача с Левски, за да продължим да преследваме целта си, поставена от ръководството, а именно класиране в Топ 3. Ще хвърлим всички сили, за да покажем един добър футбол и да се поздравим с победата", добави той и заговори за срещата с бившия си клуб.

Още: Черно море - Левски по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от 29-ия кръг на Първа лига?

На нож срещу отбора, от който започна всичко

"Да, няма как. Играл съм в Левски, юноша съм на клуба. Сега обаче, когато защитавам цветовете на Черно море, се опитвам да давам всичко от себе си за клуба. Моята работа е Черно море да побеждава. Опитвам се във всеки мач да давам най-доброто от себе си, а и съм от хората, които вече доста време са в този отбор. Надявам се да давам добър пример и принос, с който отборът да печели и да си изпълни зададената цел", завърши Васил Панайотов.

Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: ЦСКА "спука гуми"

Силно пренебрегван играч в Левски получава своя голям шанс - в съдбоносен момент

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички