Миньор Перник щурмува Първа лига с нов бюджет и ново ръководство


Миньор Перник щурмува Първа лига с нов бюджет и ново ръководство
Снимка: БГНЕС

21061 0

Миньор Перник претърпява кардинални промени след скорошните сериозни трусове в клуба. На специално Общо събраните бе взето решение за нов управителен съвет на "чуковете", бе представен и финансов отчет.

От Миньор съобщиха, че перничани са едни от малкото без задължения към Националната агенция по приходите. Новото ръководство на клуба сподели пред феновете си и широката футболна общественост и какви са големите цели на отбора оттук нататък.

Ето какво написаха "чуковете" по повода в социалните мрежи:

"Уважаеми миньорци,

На 09.03.2023 г. се проведе Общо събрание на ФК Миньор Перник на което бе избран нов УС на клуба в състав Андриян Йосифов - търговски директор във финансова компания, Любомир Трайков - спортно-технически директор на клуба, Мартин Ушатов, Ангел Вангелов (председател на фен клуба) и Емил Владимиров.

Приет бе финансовият отчет на предишния председател на клуба г-н Ангел Христов. Също така бе отбелязана добрата работа дотук на Община Перник, г-н Ангел Христов и новото ръководство относно финансовото състояние на клуба. ФК Миньор Перник е един от малкото клубове в България който няма и стотинка задължения към НАП, изплатени са текущите заплати както и голяма част от старите задължения на клуба.

Целта поставена от новия УС към спортно-техническото ръководство на клуба през сезон 2023/2024 е класиране за Ефбет лига като е гарантиран подходящият бюджет за постигането ѝ".

За плановете на Миньор свидетелства и подобрената трансферна политика на втородивизионния клуб, който наскоро привлече бивш играч на един от българските грандове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички