Илиан Илиев коментира бъдещето на ключови за "моряците" футболисти


Илиан Илиев коментира бъдещето на ключови за "моряците" футболисти
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2748 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира ситуацията в отбора и битката за завършване в топ 3 в родното първенство. Той също така обяви, че след загубата от Левски Влатко Дробаров и Пабло Гарсия е възможно да се насочат към изхода на "Тича".

“Нека да минат и последните два мача и ще видим как са нещата. Да, договорите на Дробаров и Гарсия изтичат, но ние разговаряме с тях за нови контракти. Те обаче имат предложения и от други клубове и може и да не останат", заяви специалистът пред "Тема Спорт".

"Двамата са професионалисти и съм сигурен, че до края на кампанията ще дадат сто процента от себе си да ни помогнат. Дробаров почти сигурно ще продължи в чужбина. Има и други, които може да напуснат при добри оферти. Сигурното е, че имаме два мача до края, които са важни, и след това ще се решава. Сердюк има договор с Черно море за още една година. Да, има интерес към него, но все още няма конкретна оферта".

Треньорът на "моряците" заяви, че е и обезкуражен за това дали тимът му ще завърши трети в родното първенство.

“Не съм изгубил надежда за третото място, но съм леко обезкуражен. До момента и срещу Ботев (Пловдив), и със Славия, и сега с Левски губим точки, които можеше да спечелим. Но това е футболът, понякога късметът не е на твоя страна”, добави Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Илиев след загубата от Левски през изминалата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички