Илиан Илиев разкри какви са целите на Черно море за новия сезон


Илиан Илиев разкри какви са целите на Черно море за новия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1453 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, разкри какви ще бъдат целите на неговия тим през предстоящия сезон в родния елит. Специалистът сподели и впечатленията си от последните 2 контроли на "моряците".

"През новия сезон трябва да се опитаме да държим нивото като гости и вкъщи трябва да бъдем по-агресивни и особено важно е да търсим повече ситуации и точки. Личната ми цел е да запазим нивото като гости, да подобрим това у дома. Естествено в защитен план имаме нови хора и се надяваме да поддържаме тази форма у дома като през миналата година, когато останахме с най-добра защита", заяви наставникът.

"Работим, за да сме готови за началото на сезона. Днес изиграхме по 90 минути, мисля че още могат да се освежат хората и беше добре повечето да изиграят цял мач. С една седмица е по-къса подготовката, надяваме се да се възстановят за първите мачове. Виждате първите два кръгове играем ранни мачове - от 18:30.

Това, че сме работили в такива условия надявам се да помогне и в първенството. В контролите търсихме да играят футболистите цял мач. Със сигурност в първата контрола днес през първото полувреме беше доволно, а през второто - не толкова.

Във втората проверка от последните 20-25 минути не съм доволен. Изчаквахме просто да свърши мачът. Не искаме да тръгваме да вкарваме 10 гола, говорим за това да се играе в ритъм, да държим някакво темпо. Това, което стана в края, не искахме да се получава и сме недоволни от него.

Иначе за желанието на всички сме доволни и в двата мача. Естествено, че някои са по-добре, други - не толкова. Някои понасят по-леко натоварванията, други - по-тежко. На някои им беше първи мач пред публика. Видяхте, особено новите чужденци малко притеснени влязоха в мача, но се пооправиха", завърши той.

А ето какво отговори Илиев на въпрос дали Черно море ще привлича още нови попълнения

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички