Илиев: Те пуснаха национали, а ние нямаме опции - резултатът е реален


Илиев: Те пуснаха национали, а ние нямаме опции - резултатът е реален
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1982 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след нулевото реми между възпитаниците му и ЦСКА 1948. Специалистът разкри кака "моряците" са противодействали на бившия си съотборник Евгений Сердюк, като не пропусна и темата около наказанието му.

"Според мен се получи здрав мач, опитахме да се неутрализираме и трудно се играеше футбол. Малко положения - реален резултат. Малко дадохме инициативата през второто. Те пуснаха двама национали на фланговете и ни създадоха проблеми. Ние нямахме много опции в атака. С повече колективни усилия ги неутрализирахме.

За ЦСКА знаем, че тренират доста статични. При нас те са стара слабост. Слаби изпълнения, може би нямаме изпълнител. Такива положения решават мачове. Всеки, който играе нападател се старае. Не е затруднения или проблем. Хората на фланговете трябва да правят разлика един на един. Сердюк не е от най-изкусните играчи с гръб към вратата".

Не беше чак толкова трудно по време на наказанието, все пак до 5 минути преди мача сме заедно с помощниците. После пък подвикваш от трибуните...", завърши Илиев.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички