ЦСКА 1948 отново не победи Черно море, гредата и ВАР спасиха "моряците"


ЦСКА 1948 отново не победи Черно море, гредата и ВАР спасиха "моряците"
Снимка: Lap.bg

1155 0

ЦСКА 1948 така и не успя да вкара от редовна позиция на Черно море и двата тима си разделиха точките в среща от 13-тия кръг на Първа лига. Двата тима се срещнаха в Бистрица, като "червените" вкараха две попадения през втората част, които бяха впоследствие отменени, а греда през първата част спаси "моряците".

По този начин възпитаниците на Любослав Пенев остават на върха с 27 точки след 13 кръга, но това са едва две точки и цели три мача повече от ЦСКА, който заема втората позиция. Черно море пък се изкачи до пета позиция с 23 точки от 12 срещи. 

Първото опасно попадение дойде в 25-тата минута, когато Топузов бе изпуснат и излезе на стрелкова позиция, но ударът му се отби в левия страничен стълб. До края на първата среща гостите отговориха с две опасни положения, но и те не доведоха до промяна на резултата. 

На почивката Пенев извърши три офанзивни смени, които промениха представянето на "червените" и така се стигна до първото отменено попадение в срещата. То бе дело на Ивайло Чочев, засякъл центриране от корнер в противниковата мрежа, но се оказа, че той е извършил нарушение в атака. 

В следващите минути се стигна до размяна на опасни атаки между двете врати, но попадението падна в началото на последните десет минути от срещата. Тогава отново след изпълнение на статично положение Петров отклони с глава към Елитон, като вторият прати топката в мрежата, но голът не бе зачетен заради засада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички